Voor een kusje van Viktor

The Voice van Vlaanderen gaat de tweede fase in. De blind auditions zijn achter de rug. The Battles komen eraan. De 29-jarige Stefanie De Meulemeester mocht de rij van kandidaten afsluiten. Deze professionele zangeres deed het uitstekend met haar eigen interpretatie van Tina Turners What’s love got to do with it. Koen Wauters drukte af en liet haar binnen in team Koen. Opvallend was dat haar zoontje Viktor zijn mama kwam feliciteren op het podium. Viktor maakte al meteen kennis met die mijnheer die voor zijn mama had afgedrukt.

We kwamen wel wat te weten over Stefanie. Zo heeft ze haar eigen muzikaal projektje: Misses Big Stuff. Op geregelde tijdstippen zingt ze reclamejingles in. Op haar muzikale palmares staat zelfs de begingeneriek van thuis.  Koen Wauters kan er maar wel bij varen. Hij heeft een goudklampje in zijn team gehaald. Enkele van haar vriendinnen waagden hun kans reeds bij The Voice van Vlaanderen. Stefanie sluit naar eigen zeggen de rij af. Stefanie is iemand die volgens haar mama al vanaf haar zesde-zevende Isabelle A stond mee te brullen. Muzikaal is ze blijkbaar van vele markten thuis. Zo won ze ooit een fluitconcours met het liedje ‘De Trollendrans’.  Nu mag ze haar kansen verdedigen tijdens The Battles. En zeg nu zelf … met zo nu en dan een kusje van Viktor kan elke mama boven zichzelf uitstijgen. Niet waar, Stefanie.

Fotocredits: VTM/Medialaan – The Voice van Vlaanderen

Geef een reactie