Dansen op de tonen van Music for a Smile

Zaterdag 7 oktober is het weer zo ver. Dan is het tijd voor de derde editie van Music for a Smile. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor steengoede artiesten met dansbare hits en een geweldige afterparty. De opbrengst van het feestje gaat naar V.Z.W. Prader-Willi Vlaanderen. Deze organisatie zet zich in voor mensen met het Prader-Willi syndroom. Prader-WIlli is een zeer zeldzaam syndroom dat veroorzaakt wordt door een klein defect op chromosoom 5.

Op de affiche staat heel wat fraais. Tijdens Belgium’s Got Talent kon je USUAL al aan het werk zien. Hij zal het publiek opwarmen met covers en zelfgeschreven hits. Voor het derde jaar op rij is ook INE van de partij. Zij brengt muziek op haar eigen manier en gaat geen uitdaging uit de weg. Gaande van ‘Lichtjes van de Schelde’ tot ‘I Need Never Get Old’. Iets op naar uit te kijken, als het ware.

Ook Boulevard Vinyl laat de dansbeetjes loszwieren. Deze cover-partyband brengt de grootste hits van vroeger en nu in een geweldige show. Ze waren al te zien op Genk on Stage en de Gentse Feesten.

Als klap op de vuurpijl komt DJ Nasrien Cnops langs. In een ver verleden was ze sidekick van Peter Van De Veire en werkte ze als presentatrice voor FOX. Ze broeit maar al te graag op creatieve projecten in de mediawereld. Maar tijdens Music for a Smile zet ze die eventjes opzij en laat ze vooral haar DJ-kunsten zien.

Music for a Smile 2017 gaat door op 7 oktober in Zaal De Dreef (Oostakker 1b) in Vorselaar. Tickets voor de avond kosten 10 euro. En ze zijn te koop via de website: www.musicforasmile.be

Meer info kan je vinden op : www.facebook.com/musicforasmileevent

Foto : Organisatie Music for a Smile

Geef een reactie