De strijder in Bakker Boris

Moeders, hou u dochters binnen. Bakker Boris is weer op vrije Bake Off Vlaanderen-voeten. Waar het er eerst op leek dat Bakker Boris zijn zoete broodje wel gebakken was, bleek de patisserieuitzending er tijdens Bake Off Vlaanderen ééntje van het goede te veel te zijn. Opperhoofden Regula en Herman stuurden hen met harde hand naar huis. Naar eigen zeggen ging de spierbundel onder alle bakkers eervol ten onder. Als een strijder: kop omhoog en gewoon weer verder doen. Het siert de spierbundel uit Bake Off Vlaanderen wel. Zijn bakpalmares is al met fraaie dingen gevuld. Blijkbaar heeft hij ondertussen zijn bakkersdiploma gehaald en gaat zijn bakkerij open. Good job, Boris!

Ook verbaal trok Bakker Boris ten strijde. Wim Opbrouck moest zijn tenen uitkuisen om de oneliners van Boris te evenaren. Ja, zijn uitspraken (vooral over vrouwen) zijn ondertussen legendarisch te noemen. Humor met een kantje. Daar hield onze Boris van. Bake Off Vlaanderen zal hij niet winnen. Maar hij heeft toch zijn spierballen laten rollen. Zoals het een ware strijder aan een bakoven beaamt.

Foto: Jan Liekens

 

Geef een reactie