Shelly en Ketje: Everlasting Love

Sint-Truiden 6 punten, Anderlecht 4 punten. Het is de ietwat verrassende balans na de eerste drie competitiewedstrijden van de Belgische competitie. Op speeldag 4 komen de Kanaries op bezoek in het Constant Vandenstockstadion. Eén van de opvallendste babes uit het Anderlecht-supporterslegioen tekent present. Shelly, beter bekend uit Ex On The Beach, is een die-hard Anderlecht fan. En dat laat ze via de geijkte sociale media maar al te graag aan de wereld weten. Door weer en wind staat ze paraat voor paars-wit, aldus Shelly. Alleen wordt het tijdens de match tegen Sint-Truiden toch eventjes wennen.

Shelly’s favoriete speler Adrien Trebel is geblesseerd. De pers ziet voor het eerst het droommiddenveld Kums-Dendoncker en Hanni aan het werk. Daar denkt Shelly helemaal anders over. Een match zonder Trebel is zoals een cocktailbar zonder cocktails. En toch … bij de grootste tegenslagen staan nog grotere vervangers klaar. Ketje, de mascotte van Anderlecht, staat present om deze ravissante blondine te ondersteunen voor het geval dat … Maar niemand verwacht dat er een doemscenario zal gebeuren. Tr(ou)ble of Trebel in Paradise .. Het mag en het zal niet zijn. Maar wat het resultaat ook mogen wezen. Eén ding is zeker. Tussen Shelly & Ketje blijft het Everlasting Love. Daar kan geen enkele kanarie iets aan veranderen.

Foto: Selfie: Shelly Osselaer

Geef een reactie