Met Austin Powers aan zee?

Soms heb je van die berichtjes in de krant, die een mens drie keer doen slikken. Wanneer ik de naam las van de nieuwste speler van basketbalclub Oostende, had ik zo een momentje. Voor de center-positie haalde ze niemand minder dan Mike Myers naar zee. Mike Myers … een basketballer? Ik moest mijn wenkbrauwen tot vijf keer toe fronsen. De naam Mike Myers associeerde ik toch altijd met film.  Voor alle zekerheid heb ik mijn info toch eens drie keer gecheckt. En ja hoor .. Mike Myers is de man achter Austin Powers.

Dus de logica is heel duidelijk. Austin Powers speelt bij basketbalclub Oostende. Maar dat kan toch niet … Wat zou die geheim agent in hemelsnaam aan zee doen? Laat staan basketbal spelen. Hoedanook is het nu al een perfect afleidingsmanoeuvre voor elke Belgische tegenstander. Want Mike Myers of zijn alterego Austin Powers zal  met argusogen gevolgd worden. Tovert hij iets uit zijn hoge hoed en krijgen we filmisch basketbal aan zee of lost hij de verwachtingen niet in? Ik verlekker me nu al op de eerste confrontatie tussen de Giants en Oostende. Met Mike Myers in het Oostendse team … nu al een grand cru waard.

Geef een reactie