Elzestraat Midzomert: The Final Countdown

Het klokje tikt steeds feller en intenser bij de Elzestraat Midzomert-crew. Binnen minder dan 100 uren is het zo ver. Op 5 augustus is het weer tijd voor de bekendste Midzomernacht van Sint-Katelijne-Waver en omstreken. De laatste dagen voor het evenement staan de zenuwen strakker gespannen. De tafels en stoelen worden nog een keertje extra gepoetst. Het podium wordt in alle gereedheid gebracht. En ga zo maar verder. Hoedanook zijn er nog zekerheden in het leven. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een fraai feestje van te maken.

Vanaf 15u30 gaat het vuur branden voor de barbecue. En nadien volgen de special guests elkaar in een razendsnel tempo op. De Elzestraatse Line Dance Groep zijn al jaren kind aan huis. Zij laten met hun cowboyhoed en -boots aan hun beste danspasjes zien. Ook talent uit eigen streek krijgt een kans. Zo bewijst Robin De La Rue, een Mechelse singer-songwriter, waarom ze ooit in Team Bart zat tijdens The Voice van Vlaanderen. Tot slot zijn Dimi & De Kasten ingehuurd om de ambiance tot een ultiem delirium te brengen. Zelfs de grootste criticaster twijfelt er niet aan dat dit ook zal gebeuren. Een DJ zet als afsluiter de afterparty helemaal in gang. U ziet: Het feestklokje zal nooit eerder zo fel slaan als nu zaterdag in de Walemstraat.

Want u weet het al langer dan vandaag … Zoals het klokje daar tikt, tikt het nergens.

 

Geef een reactie