Het geloof in … Katarina

Katarina mag dan wel van Slowaakse roots zijn. Ze blijft een op en top Vlaamse meisje met een dijk van een stem. Dat bleek nogmaals uit de finale van The Voice Kids. Met vlag en wimpel overwon ze de strafste tegenstand en ging ze naar huis met een studiebeurs van 10000 euro en een eigen single. I have nothing mag dan wel pogen om de itunes-charts te bestoken. Dit meisje has everything om het te maken. Het geloof in Katarina is groot.

Tijdens de finale waagde ze zich aan André Hazes. Het betere levenslied uit de Jordaan. Zij gelooft in mij werd Hij gelooft in mij. Laura Tesoro pinkte er een traantje bij weg. In het Nederlands zingen kan deze Whitney Houston 2.0 ook al. Ze wou naar eigen zeggen Whitney Houston eens live bezig zien. Mama lief moest haar ontgoochelen. Whitney is niet meer. Maar Katarina’s I have nothing mag dan wel een poging wagen om de itunes-charts te bestoken. Dit meisje has everything om het te maken. Het geloof in Katarina is zeer groot.

Ik had wat medelijden met Abu. Voor mij de gedoodverfde runner-up. Het ultieme liedje mocht hij niet zingen omdat hij in Team Josje zat. Het moet ook niet eenvoudig geweest zijn voor het ‘roze’ ex-K3’tje om te kiezen tussen de Messi & Ronaldo van The Voice. Als klap op de vuurpijl zong Katarina ook nog Alicia Keys. Alsof het niets leek. I have nothing mag dan wel een poging wagen om de itunes-charts te bestoken. Dit meisje has everything om het te maken. Het geloof in Katarina is immens groot.

Wat goed is, komt snel …. Dit heeft men mij verteld. Alleen is Rome niet op één dag gebouwd. Stap voor stap groeien. Dan wordt éénder welke droom werkelijkheid.

Geef een reactie