#og3netonic

Jan Jaap van der Wal had er zijn beste pak voor aan. Hij werd als Belgische Hollander of Hollandse Belg uitgenodigd voor Van Gils & Het Songfestival. En Micha Marah en Miguel Wiels hadden het geweten. Jan Jaap was in topvorm. Met alle plezier dook hij in de voetsporen van Peter Van De Veire en lanceerde hij prompt de hashtage #og3netonic. Of hoe je het Songfestival prompt een ‘culinaire’, ‘gastronomische’ en ‘vloeiende’ betekenis in de virtuele kan geven . Zijn oproep werd goed gevolgd op sociale media. De eerste #OG3NETONIC ’s verschenen al heel gauw op Twitter.

De 3 zussen van OG3NE hebben het goed gedaan. Op sociale media werden ze her en der zelfs als de beste zangeressen van de avond bestempeld. Lisa, Amy, Shelley .. Want zo heten de drie zusjes in het dagdagelijkse leven braken door tijdens The Voice o f Holland. Maar dat ze in harmony samen kunnen zingen, bewezen ze met hun liedje ‘Lights and Shadows’. En een finaleplek was terecht de hunne. Hiermee zijn talenten, die doorstromen van Junior Eurosong naar het grote Songfestivalpodium.

Het wordt zaterdagavond een ware battle op het Songfestivalpodium. Met #dameblanche enerzijds en #og3ntonic anderzijds. Krijgen wij 12 points van Nederland en omgekeerd? Het zou mooi zijn … Als we daar nu ook eens een hashtag voor lanceren … Dan kunnen de beide landen het Songfestival ergens in Bergen-Op-Zoom lanceren.

Geef een reactie