The Voice Kids: Dolores

De kaarten voor Team Sean, Team Laura en Team Josje in The Voice Kids zijn geschud. Helaas voor Dolores, de jongste deelneemster uit The Voice Kids was er geen plaatsje voor haar. Nochtans veroverde ze heel wat harten tijdens haar blinde auditie. De negenjarige toonde lef door als één van de weinigen in het Nederlands te zingen. Gek op Jou van Clouseau was haar keuze. Zou het een ode zijn aan haar piepjonge broertje Michael, die in de Family Room zat? De kleine uk was amper één maand oud toen zijn grote zus haar auditie kwam doen. Dolores had naar eigen zeggen geen last van nachtelijk babygehuil. Ze sliep immers op de tweede verdieping. Ach, er is niet mis mee om eens superschattig te zijn.

Dolores houdt van zingen. Dat werd heel snel duidelijk. En dat levert bij haar thuis soms mooie taferelen op. Soms geeft ‘la mama’ haar vijftig cent per minuut om vijf minuten te zwijgen. Dat betekent 2,5 euro verdienen door een vijf minuten te pauseren. Een jonge dynamische meid zou voor minder gemotiveerd zijn om te investeren in haar zangcarrière. Maar ach, er is niets mee om eens superschattig te zijn.

De drie coaches draaide niet om. De waterlanden rolden over Dolores haar wangen. Ze kreeg een knuffel van Laura en een special VIP-treatment van Sean. Ze moesten streng zijn voor dit superschattige meisje. En dat woog zwaar op een negenjarige. Het zal wellicht één van de grootste ontgoochelingen zijn uit haar nog jonge leven. Maar een wijze levensles is dit meisje nu rijker. Groot worden doe je met vallen en opstaan.

Geef een reactie