Jani and The Chokers

Ik geef grif toe. Sinds de voorbije weken heb ik enkele nieuwe guilty pleasures op televisie ontdekt. Eén van de nieuwe ‘must sees’ is het VIJF-programma ‘Shopping Queens’. Akkoord, misschien niet meteen het ideale programma om het imago van een op-en-top heteroman te bevestigen. Maar gewoon leutig televisieamusement.

In de derde week was een vierling te gast. Om het mooi te omschrijven: ‘knappe eieren’ met ‘mooi gevolg’. De zussen Nina, Margo, Charlotte en Sara moesten buiten hun comfortzone treden. En de zussen spaarden elkaar niet. Dit tot algemene hilariteit van de über-Jani. Het was Nina, die door haar ‘stelten van benen’ de overwinning bemachtigde Maar een vierling zou geen vierling zijn, mochten ze niets bijzonders aan de wereld tonen. En dat was tijdens deze week ook het geval.

De vier dames hadden nogal een voorliefde voor een choker. Zus 1 koos een choker bij haar outfit, zus 2 idem dito, zus drie bleef niet achter en zus vier die al choker-minded was kon het niet laten om toch maar voor een kanten Choker te kiezen. ‘Het is geen vierling, maar een chokerling’, aldus de fashion-king of television. U moet weten: ‘Ik ben op fashion-vlak een absolute zero, ken absoluut niets van de hedendaagse trends en op het vlak van Chokers helemaal niet.’ Dus wie niet weet wat een choker is. Ik heb het even voor u opgezocht op Wikipedia. Een choker is een halsversiering in de vorm van een lint of halsband die strak om de hals van een vrouw gedragen kan worden. Mijn excuses Jani, dit was ver buiten mijn comfort zone.

Maar Jani en zijn vier Chokers. Het zou een goede naam zijn voor een covergroep op een festival. De vier zussen zullen het ongetwijfeld zien zitten met Jani als frontman. Televisiekijkend Vlaanderen, Jani’s metalvrienden en zelfs tot ver buiten het heelal zal ongetwijfeld uit het dak gegaan worden. Waarop wachten Jani and The Chokers nog?

 

Geef een reactie