Elzestraat Midzomert: Met de zegen van Jani …

Op 5 augustus is het weer zo ver. Dan organiseert de Landelijke Gilde Elzestraat voor derde keer hun Elzestraat Midzomert. Een jaarlijkse terugkerend evenement waarin een barbecue wordt gecombineerd met een knallend optreden in een ‘landelijke’ omgeving. Dit jaar komt de Mechelse zangeres Robin De La Rue langs. Begin 2017 releasete ze ‘Will you do it’, een nummer waarin de prachtige cello van Dimster & Tiggeri de housebeat vergezelt. En toch … deze week maakt Robin haar opwachting op VIJF. Meer bepaald in: Shopping Queens met Jani Kazaltzis. Daar moet ze in 3 uur tijd een modieuze outfit voor 300 euro bij elkaar shoppen voor een exclusieve beachparty. Robin is op 27 april aan de beurt. De andere dagen mag ze haar collega fashionista’s beoordelen. Nu al ben ik benieuwd of ze de zegen van Jani krijgt.

Ze zal er zomerfris uitzien daar tijdens Elzestraat Midzomert. Inspired by Jani … en aan de zijde van haar gitarist en contrabassist. Ze zal een interessante mix spelen van jazz, pop en beats. Na optredens in Versuz, Het Depot Leuven, GC ’t Blikveld en haar performance op Maanrock, keert Robin De la Rue terug naar de buurt waar ze is opgegroeid en zingt ze met plezier op het podium van Elzestraat Midzomert. U komt toch ook …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.