Shopping Queens: Komen Eten voor Fashionista’s

Wie dacht na 17 jaar Komen Eten alles al gezien te hebben, moet nu afstemmen op Shopping Queens bij VIJF. Stijlgoeroe Jani Kazaltzis laat vier zelfverklaarde fashionista’s een outfit bij elkaar shoppen voor 300 euro in amper 3 uur tijd. Achteraf moeten ze in een modedéfilé zichzelf presenteren aan de Über-Jani en hun drie collega’s. Nadien mogen de andere drie punten geven op de sfeer, gezelligheid (ik bedoel: kwaliteit van de outfit) van hun collega-fashionista. En toen kwam de kat op de koord. Want beste Jani … help me alsjeblief … Vrouwen en shoppen, ik zal het nooit begrijpen.

De eerste die aan bod kwam was Manon. Zelfstandige schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in wenkbrauwen, nageltjes en online-shoppen. Tot grote verbazing van de über-Jani ging ze zelfs elke dag online shoppen. Dit leidde zelfs tot een kast vol kwaliteitsvolle stukken van 200 euro het stuk. Jani wou onmiddellijk zelf nageltjes gaan doen. Voor 200 euro kan je al eens lekker gaan eten in de betere brasserie, niet waar. Hoedanook lijkt Shopping Queens nu al de ultieme brood en spelen voor de betere fashionista. Want Jani, help me alsjeblief .. Vrouwen en shoppen, ik zal het nooit begrijpen.

Manon moest met haar outfit Prins Harry imponeren op een polo-wedstrijd. Alleen was het brave kind nooit eerder op dergelijk evenement geweest. Ik ook niet … Ze belde haar rots in de branding (dito haar liefje) op om alsnog info te krijgen. Maar wist hij veel. Hoedanook lijkt vrouwen en shoppen een combinatie die niet te stoppen valt. Alles voor het shoppingweekend van 1000 euro. Manon wou zelfs de spiegels kuisen om toch maar de perfecte outfit te bekomen. Door de kostprijs van een wafel had ze zelfs acht cent te weinig om de ultieme aankoop te doen.

Och Jani … help me alsjeblief … Want vrouwen en shoppen, ik zal het nooit begrijpen.

 

Geef een reactie