Iedereen Habiba dankzij Boef

Ik heb de Nederlandse hiphopper Boef leren kennen dankzij de winkelkarquiz van Iedereen Beroemd. Ineens dook een vraag op wat de hype was, die de rapper in zijn clip lanceert. Voor diegenen, die Boef niet kennen. Boef is de artiestennaam van Sofiane Boussaadia.
Hij is een Nederlandstalige rapper en vlogger met de Franse nationaliteit. Over zijn clip Habiba was er veel te doen. In de bijhorende clip rent de rapper in zijn onderbroek over straat. Nederlandse rappers in hun onderbroek over straat. Nochtans was ik er rotsvast van overtuigd dat de leeuw alleen maar in zijn hempie stond.

Boef is stilaan aan zijn veroveringstocht in Vlaanderen bezig. Zijn liedje ‘Habiba’ is de hotshot van Studio Brussel. Op 22 april duikt hij in Brussel op voor een nu al fel gesmaakt optreden. En toch … is de verrassing niet compleet genoeg. Boef duikt nu ook op in de Vlaamse Top 50. Aan de zijde van Soufiane Eddyani staat hij met zijn nummer Salam op 3 in de hitparade van best verkochte Vlaamse artiesten. Boef zet de Christoffs, Laura Lynns en Lindsays van deze wereld duidelijk Habiba!

Ook zijn album Slaaptekort scoort hoge ogen bij onze noorderburen. Meer dan vijf hits zijn er nu al uit zijn brein gekomen. Boef is hot en dat zal u binnenkort geweten hebben. Iedereen Habiba dankzij Boef!

Geef een reactie