De biecht van Niels Destadsbader

Niels Destadsbader mag dan momenteel wel wereldberoemd zijn in Vlaanderen. Zijn parcours van de laatste tien jaar is er ééntje om duimen en vingers vanaf te likken. Je moet weten: onze eerste ontmoeting dateert nog uit de periode waarin hij Suske naast Wiske neerzette in de gelijknamige musical. Dat moet in creatieve middens ongeveer het tijdperk zijn waarbij de koeien nog in de wei tegen elkaar aan het praten waren. En nu … is Niels één van de bekendste presentatoren van het Vlaamsche land. En tja, populaire jongens … ze moeten zo nu en dan wel eens uit de biecht spreken.

En laat uit de biecht spreken nu net de insteek van zijn eerste theatershow met de gelijknamige titel. Een popconcert in het theater, gekruid met pittige verhalen uit zijn professionele loopbaan. Onder het motto ‘laat ons vooral eerlijk zijn met elkaar’ gaat hij terug naar de periode van Steracteur Sterartiest, test hij het publiek op zijn gekende manier en blijft hij vooral zichzelf. Ook al moeten populaire jongens wel eens uit de biecht speken … Bij Niels heb je gewoon het gevoel dat hij dezelfde is op en naast het podium en dat hij daar absoluut geen moeite voor moet doen. Destadsbader klapt uit de biecht is het verhaal van een jongen, die zijn droom aan het beleven is.

Ik kwam bekend volk tegen in de Elckerlyc. Zelfs een heel blij weerzien na bijna twee jaar. Toen ik terug naar huis ging, stonden ze nog aan te schuiven voor een ‘selfie’. Op Paasdag kreeg ik een berichtje: ‘Een uur en een kwartier moeten wachten voor een foto’.  De Elckerlyc is groot. Er raken heel wat mensen in. Ook al spreken sommige populaire jongens wel eens uit de biecht. Het is blijkbaar een noodzakelijk iets. Tenslotte droomt iedereen van een foto met die jongen uit de biechtstoel.

 

4 gedachtes over “De biecht van Niels Destadsbader

  1. Inderdaad NIels kwam heel eerlijk over…ik heb genoten, mijn dochter was super enthousiast en ik gelukkig…Niels heeft me geraakt….en ook ik heb leuk moment ervaren …bijna 2 jaar..de avond was toppie…iedereen bedankt…knuffel.

  2. een geweldige show vol muziek, humor en af en toe een traan, dit vraagt echt om een vervolg en dan ben ik zeker weer van de partij,

  3. Niels je was echt top, samen met je Band.
    Ik heb gewacht top op het laatste met een selfie van jou. Dan kon ik je stiekem langer zien. 😊 Het was gewoonweg zalig om naar te zien. En bedankt, om eerlijk te zijn. 😉 Je hebt het Fantastisch gedaan. Veel succes in je toekomst samen met je Band en de mensen rondom jou. Je bent GEWELDIG!! Tot Gauw. 😙

Geef een reactie