De peper van Min Hee in Peking Express

Je zou voor minder medelijden krijgen met de Belgische studenten Steff & Margaux tijdens Peking Express. Hun lifttocht verloopt voor geen meter. Na afloop van de derde uitzending van het enige liftprogramma in de Lage Landen kregen ze na heel veel pech en rampspoed te horen dat ze alsnog gered werden door een groene kaart. Ze krijgen nu Min Hee Bervoets als extra passagier mee. Onder het motto: een beetje peper van Min Hee kan geen kwaad in dit spel. Het zal nodig zijn.

Peking Express is loodzwaar voor de studenten. En het zit hen ook niet mee. Steeds achteraan bengelen werkt op hun gemoed. Het begon ook niet goed. Het moment dat Margaux het boek van Herman Brusselmans imiteerde als ‘Het mooie kotsende meisje’ achtervolgt haar nog steeds. Ook in de derde aflevering werden ze door hun twee Westvlaamse collega’s gered van een nog zwaardere dip. Na de passage van Min Hee tijdens Is er Wifi in Tahiti? weten we dat ze haar stembanden niet schuwt.  Zorgt zij voor het extra duwtje in de rug voor Steff & Margaux? Sleurt zij hen uit hun comfortzone? Een beetje peper van Min Hee kan geen kwaad in spel. Het zal nodig zijn.

En toch .. Steff en Margaux kunnen nog steeds verrassen in dit spel. Bij Peking Express moet je een beetje geluk hebben. En ik denk dat Min Hee voor hen de perfecte reisgezel is. Waar Steff en Margaux wat timide zijn, kan Min Hee hen wat kruiden. Het zal nodig zijn

Geef een reactie