Alleen een goede Vanwijn … behoeft geen krans

De Belgische invasie van nieuwe spelers bij Antwerp Giants duurt verder. Na Dennis Donkor komt ook de 22-jarige Hans Vanwijn, de smaakmaker van Limburg United in het seizoen 2017-2018 de rangen versterken. Dit schitterende nieuws sijpelde net voor het Paasweekend binnen. Net wanneer de Antwerpse reusjes naar Leuven trekken. In de studentenstad kan een fris printje aan de toog nog zo lekker smaken. Alleen een goede Vanwijn behoeft geen krans.

Hoe zou het met de after-Night of The Giantsfeeling gesteld zijn? Zouden de spelers het débacle al te boven gekomen zijn? Moneytime komt er immers voor de zoveelste keer aan. Verliezen in de stad van Fonske, Tobback en de Kotmadam is geen optie meer. Want net daar kan een fris printje van het vat nog zo lekker smaken. Alleen een goede Vanwijn behoeft geen krans.

Het zijn beren tegen reuzen, daar in de Sportoase. Deze keer zie ik een score 80-85 wel zitten. Dan gaan de winstpunten mee naar Antwerpen. Iedereen kent het verhaal van David tegen Goliath wel. Maar de kleine David zal toch niet altijd willen. Captain Giant en Captain Moors zijn er klaar voor. De race voor de tweede plaats gaat onverstoord verder. Huilen aan de balustrade hoeft niet meer in de stad van OHL, de start van de Brabantse Pijl en Het Depot. Want net daar kan een fris pintje aan de toog nog zo lekker smaken. Alleen een goede Vanwijn behoeft zeker geen krans. Het glas zal voller dan vol zijn, mijnheer.

Geef een reactie