Het voorspel op De Nacht

12 april is het weer van dattum. Dan organiseren The Port of Antwerp Giants hun 8e Night of The Giants. Voor één keer ruilen ze hun vertrouwde Lotto Arena in voor het grote Sportpaleis. Meer dan tienduizend mensen zakken in ware NBA-stijl af voor hun ultieme sportbeleving.

En toch .. Het voorspel op De Nacht bracht The Port of Antwerp Giants naar Willebroek. En daar werd een oude theaterwijsheid in pacht gebracht. Een slechte generale staat meestal garant voor een knallend hoogtepunt. 83-78 werd na het verlengingen. Daniel Goethals lacht in zijn vuistje. Hij heeft het weer geflikt.

Naar verluidt komen de meisjes van K3 naar het Sportpaleis voor de Nacht van de reuzen. Ze hebben de voorbije dagen toch de Lotto Arena toch laten vollopen. Het kan toch niet meer mislopen. Gavin Ware gaat het op z’n Oyalélés doen, Jason Clark laat De Bom vallen en Roel Moors laat zijn (Kusjes)soldaten in het gelid lopen. Het Heat Dance Team kent alle danspasjes al uit het hoofd. Giants zullen nooit eerder zo swingend voor de dag komen.

Brussels heeft de Antwerpenaren nu bij gebeend. Eind april belooft het nu al een clash van formaat te worden. Maar nu eerst 12 april. Het wordt een nacht zoals je alleen nog maar in sterren ziet.

Geef een reactie