Het tofste Grietje uit Mijn Pop-uprestaurant

De finale van Mijn Pop-uprestaurant komt steeds dichterbij. De lat wordt steeds hoger en hoger gelegd. De vier duo’s moeten allemaal een tandje bijschakelen. Alleen The Sky is the Limit is hoog genoeg voor Sergio Herman en zijn kompanen. Gelukkig is er Gert’je’ Verhulst. De Studio 100-baas schudde een opvallend duo geheime recensenten uit zijn lange mouwen tijdens de donderdagavond-uitzending. Niemand minder dan Bart Kaëll en Luc Appermont gingen op vraag van de jury de vier duo’s beoordelen. En het duo maakte indruk … bij de koppels, op de sociale media en vooral door hun onderling geplaag. Het leek wel Hotel Römantiek met een hoog Stadtler- en Waldorfgehalte. Het hoeft niet elk jaar Boxy & Boxy te zijn. Appermont en Kaëll oftewel de kapiteinen van De Marie-Louise zeilden langs de Antwerpse en Kortrijkse wateren alsof ze nooit anders hebben gedaan. Zelfs bij hun maidentrip als culinair recensent. .

Zelfs een grietje mocht op hun bord verschijnen. Je moet alles een keertje proberen, niet waar. Zelfs als was het volgens Bart Kaëll de eerste keer dat Luc dit probeerde. Nochtans outte Luc zichzelf als een stevige viseter. Zelfs de pergola viel bij hen in de smaak.

Laure, Charlotte, Daniela en Leen zullen het me niet kwalijk nemen dat ik één van hen nu niet bombardeer tot het tofste grietje uit Mijn Pop-uprestaurant. Laat staan: dat ik aan de groep ‘De Grietjes’ denk. Voor één keer mag het dat visje op het bord van Luc Appermont zijn. Bij elke televisiekijker verscheen er immers een smakelijke glimlach op het gelaat bij het onderlinge geplaag tussen beide heren … Quand c’est si bon , mag zelfs het tofste grietje uit Mijn Pop-uprestaurant zijn waarde tonen.

Geef een reactie