Als muren konden praten … op Temptation Island

Het gaat van kwaad naar erger op Temptation Island. De lusten vieren hoogtij in het tropische resort. Nadat eerder 3 van de 4 mannen bezweken, was het nu de beurt aan de vrouwen. Zij namen weerwraak op de wraak die de mannen op hun lesbische uitstapjes hadden genomen. Ik begrijp het niet meer. Want alleen als muren konden praten … op Temptation Island, zou het voor mij een pak duidelijker zijn.

Once you go black, you never go back … Het is een klassieker die al eeuwen de ronde doet. Alleen is Lize een uitzondering op de regel. Haar nieuwste vlam heet Ken, de singer-songwriter van het gezelschap. Ze zou niets ‘onzedig’ doen op het eiland. Maar blijkbaar veranderen schone liedjes éénieder gedachten. Ik begrijp het niet meer. Want alleen als muren konden praten … op Temptation Island, zou het voor mij nog een pak duidelijker zijn.

Een fuck-haar liet Jolien helemaal crashen. Ze begreep het niet meer dat Herbert zo te keer tegen haar ging. Zes jaar lang had ze gevochten voor haar relatie en dat wou Herbert niet meer doen. De ‘lesbische uitstapjes’ brachten haar in een verkeerd daglicht. Een stortvloed aan waterlanders kwam ons via het televisiescherm toe. Alleen stond ze zelf speeksel uit te wisselen met Karim op het einde van de uitzending. Ik begrijp het niet meer. Want alleen als muren konden praten … op Temptation Island, zou het voor mij nog een pak duidelijker zijn.

Arme Niels … overvalt me nu nog steeds. Hij is met voorsprong de braafste op het eiland en houdt zich buiten één wilde nacht koest. In de hoop om de relatie met zijn Roosje te redden. Alleen slaat Alex de Hulk genadeloos toe. Op het einde van de afleveringen zagen we Alex zijn ‘vieze dingen’ doen met Niels’ meisje. Ik begrijp het niet meer. En daarvoor hoeven de muren echt niet tegen mij te praten.

Geef een reactie