Mijn Pop-uprestaurant: 250 gram suiker en 1 Candarelleken

Een gekarameliseerde banaan. Meer was er voor Gert Verhulst niet nodig om Sergio Herman tot de quote van de Mijn Pop-uprestaurant uitzending van afgelopen donderdag te verleiden. Even de situatie schetsen. Tijdens hun bezoek aan Meat & Griet vroeg Gert Verhulst een Candarel – een zoetstofje – voor bij de koffie. Zijn kompaan Sergio kwam niet meer bij van het lachen. “Sukkel, je bent 250 gram suiker aan het opeten in je dessert en je vraagt een Candarelletje in de koffie. Dit is toch te gek.” Gert reageerde gevat: “Dit is toch 1 klontje suiker minder dat ik eet. En zo blijf ik op gewicht.” Nu al één van de quotes uit deze reeks van Mijn Pop-uprestaurant. Leena en Yannick mogen nu al een kaarsje branden omdat Gert bij hun om een Candarelletje vroeg.

Gert en Sergio: het blijven de Peppie & Kokkie, de Stadtler en Waldorf uit Mijn Pop-uprestaurant. Net zoals een café niet zonder bier kan, kan Mijn Pop-uprestaurant niet zonder het heerlijke pingpongspel tussen beide heren. Ontwapenende televisie, het buikgevoel versus de driesterren-chef en natuurlijk de obligatoire humor.

Eén van de meest bekende pop-uplessen is dat je eten moet blijven kruiden. Met Sergio & Gert in de buurt, heb je geen kruiding nodig. Daarentegen wel 250 gram suiker en 1 Candarelleken om het geheel op smaak te brengen.

Geef een reactie