De Jani is zijn sleutels kwijt …

KV Mechelen mag dan wel op een zucht van Playoff I staan. Eén van de absolute hoogtepunten uit het voetbalseizoen wordt ongetwijfeld de blijde intrede van Jani Kazaltzis als scheidsrechter achter de Kazerne. In een wedstrijd tussen oude KV-vedetten en BV’s mag hij voor het programma Jani Gaat … zijn meest modieuze scheidsrechtersoutfit aantrekken. Noteer nu alvast 26 maart in je agenda. Jani will be there.

Hij zal niet alleen zijn daar Achter de Kazerne. Ondertussen zijn er al meer dan 10000 tickets de deur uit. Jani is hot en megapopulair. Ook bij de supporters leeft de komst van Jani fel. ‘Ga jij naar Jani kijken? Ik wel als ik tijd heb”, hoorde ik enkele die-hard Kakker-fans zeggen tijdens Mechelen-Anderlecht. Ook scheidsrechter Bart Vertenten kreeg bij een foute beslissing al gezangen naar zijn hoofd geslingerd in de stijl van ‘Jani … Jani ‘ …

En toch … hoop ik stiekem dat de makers van VIER omroeper Daan met Mark Uytterhoeven hebben ingeschakeld. U weet wel: het kleine kereltje dat tijdens de wedstrijd Waasland-Beveren de boel op stelten zette door voor een vol stadion naar de eigenaar van Porsche-sleutels te vragen. Ex-scheidsrechter Joeri Van de Velde kreeg er fantastische supportersgezangen naar zijn hoofd voor geslingerd. Het zou toch fantastisch zijn dat we een rerun op nationale televisie krijgen. ‘De Jani is zijn sleutels kwijt”. Nu al een hit voor het betere carnavalswerk. Go Daan Go!

 

 

 

Geef een reactie