Bijzonder nieuws – 26 januari 2017

Bijzondere verhalen … Je vindt ze altijd in de nationale media. Ik maakte deze compilatie uit het nieuws van 26 januari.

Meus speelt 9000 euro kwijt aan oplichters
Jeroen Meus is in totaal meer dan 9000 euro kwijt gespeeld aan oplichters. Hiervoor riskeren twee mannen en één vrouw tot 18 maanden cel. De fraudeurs onderschepten facturen en veranderden het rekeningnummer. Eén van de slachtoffers blijkt dus de populaire tv-kok te zijn.

Gent bibbert niet …
Er zijn problemen rond de Gentse bibberduik. Voor de zoveelste keer op rij moet het stadsbestuur de duik annuleren of minstens uitstellen. Reden: het water heeft een temperatuur van minder dan 2,5 graden en dus te koud.

Tom Waes mag eigen verloofde Mieke verleiden in Mag Ik U Kussen?
Duivel-doet-al Tom Waes krijgt een opvallende opdracht mee in het nakende seizoen van Mag Ik U Kussen? In één van de uitzendingen mag hij namelijk zijn eigen verloofde Mieke trachten te verleiden. Benieuwd of het hem zal lukken … Startdatum van het nieuwe seizoen is 9 februari op Eén.

Geen gratis pintjes en wijn meer voor Kamerleden
Bier en alcohol zal voortaan niet meer gratis in het parlement te verkrijgen zijn. Dit heeft het bureau – het bestuur van het parlement – beslist. Vorige week gaf de deontologische commissie het advies om het alcoholgebruik aan banden te leggen omdat dit kan leiden tot verbale agressie.
 

Geef een reactie