Donderdagavond is opnieuw Nonkels-avond


De humoristische fictiereeks over de familie Persyn is eindelijk terug met een tweede seizoen. Dat de Vlaming niet alleen een baksteen in de maag heeft, maar evengoed gelukkig wordt van een groene pelouse was duidelijk te merken aan de kijkcijfers van het eerste seizoen van Nonkels: gemiddeld keken maar liefst 902.000 kijkers wekelijks naar de fratsen van de broers en hun entourage.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Nonkels op donderdag 18 april volgt Innocent een integratiecursus bij Anke, waar hij als een blok valt voor medecursiste Safa. Dat veroorzaakt paniek bij Pol, die er alles aan doet om de schijn van het schijnhuwelijk op te houden. Carine betrapt Luc erop dat hij beknibbelt om een nieuwe flight simulator te kunnen kopen. En Delphine wil dat Willy zich meer engageert in hun huwelijk en zet daarvoor onverwachte middelen in.

Jelle De Beule (Luc), Rik Verheye (Willy), Wim Willaert (Pol) en hun wederhelften Isabelle Van Hecke (Carine), Emilie De Roo (Delphine) en Blaise Afonso (Innocent) houden Vlaanderen opnieuw een spiegel voor als familie Persyn. Ook Silke Thorrez (Anke) en Manu Van Acker (Pascal) zijn weer van de partij, samen met nieuwkomer Assa Sylla (Safa). Wim Opbrouck (Christian) krijgt een grotere rol toebedeeld als baas van het tuincentrum De Tuin Van Eden.

Foto; Play 4

Geef een reactie