Geen Stop maar Volle Gas voor Christoff

Op de derde plek, vanuit het niets, maakt Christoff met zijn nieuwste studioalbum ‘Dit Ben Ik’ deze week zijn opwachting in de Ulratop Albums. Ruim zeven jaar hebben zijn trouwe fans en het publiek geduldig gewacht op het nieuwe werk van de populaire zanger. Ondertussen is Christoff al even zijn eigen platenbaas en zat hij tijdens de opnames van het nieuwe werk mee achter de knoppen van producer Edwin van Hoevelaak. De creatieve doe-het-zelver levert met ‘Dit Ben Ik’ meteen ook zijn meest persoonlijke album ooit af. Meer dan ooit zien en horen we vooral een kwetsbare zanger die de levenslessen van de voorbije jaren bundelde in prachtige songs. Christoff schreef mee aan elke song. Samen met twee van zijn vaste muzikanten verscheen de nieuwe single ‘Stop’. Een krachtige uitspraak die op sociale media gefundenes fressen is voor wie graag originele filmpjes maakt met het refrein. ‘Stop’ is na zijn zomer- en titelsingle ‘Dit Ben Ik’ dé perfect opvolger. Het is een powersong met opnieuw een sterke productie die vanaf de eerste luisterbeurt lekker in het oor blijft hangen. Ja, wij zijn enthousiast over ‘Stop’, maar voor Christoff is het volle gas. Na zijn geslaagde fanreis van de voorbije weken focust hij zich de komende weken weer volop op de succesvolle ‘Christoff zingt Tura’-concertenOp vrijdag 10 november 2023 speelt hij in Concertgebouw Brugge en op zaterdag 18 november 2023 in de Antwerpse Play Zuid. Er komt nog een vervolg, maar eerst sluit hij het najaar af met zijn succesvolle kerstconcerten. Net als de voorbije jaren trekt Kerstkoning Christoff weer op tournee door Vlaanderen. Meer informatie over alle concerten met de juiste speeldata vind je op www.christoff.be

De nieuwe single ‘Stop’ van Christoff kan je terugvinden op zijn nieuwste album ‘Dit Ben Ik’ dat op zijn eigen Talent Company-label is verschenen.

Foto: House of Entertainment / Talent Company

Geef een reactie