Evi Hanssen: ‘Op de sofa bij Lenny Kravitz thuis … ‘


Ook Evi Hanssen was één van de aanwezige VJ’s tijdens TMF for a Day. Zij begon haar televisiecarrière bij de legendarische muziekzender. ‘TMF was voor ons als makers een speeltuin. Kortom:  een echte leerschool. We werden gemotiveerd om creatief uit de hoek te komen. In die periode was nog niet alles op google te vinden. Dus we moesten zelf met artiesten leren babbelen, alles dubbel checken … Kortom: het was best keihard werken in die periode. Maar daar tegenover stond dat je een kans kreeg om een vak te leren en regelmatig op je bek te gaan. TMF was op dat vlak pure rock’n’roll … met de nodige chaos erbij (lacht).’

Op de sofa bij Lenny
Eén van Evi’s hoogtepunten was een interview met Lenny Kravitz in Miami. ‘Dit staat zeker heel hoog aangeschreven. Maar technisch gezien was dit niet meteen het beste wat ik ooit heb gedaan. Ik was in die periode nog veel te starstruck. Het was mijn eerste interview in het Engels, waarbij ik helemaal  alleen naar Miami moest vliegen. Dan zat ik bij Lenny Kravitz thuis op bank. Ik denk dat er heel weinig mensen zijn in Vlaanderen dit hebben meegemaakt. Maar ach, het zijn verhalen uit de tijd dat alles nog kon en alles nog mocht (lacht).

Geef een reactie