Meteen raak voor Vincent Voeten tijdens premièreweekend Smaad


Met een avant-première op vrijdag 6 en de première van SMAAD op zaterdag 7 oktober 2023, kijkt comedian Vincent Voeten voldaan terug op een succesvol weekend. Zijn eerste avondvullende zaalshow zorgde afgelopen weekend tot tweemaal toe voor een uitverkochte CC De Werft in Geel. Kempenaar Vincent, die na het winnen van Humo’s Comedy Cup zijn baan als politieagent on hold zette, luidde zijn volavondshow-debuut in de comedywereld in met een knaller. Met de matrak in de hand en gewapend met de hem kenmerkende snoeiharde en gitzwarte humor, maait hij zich in SMAAD moeiteloos door alle heilige huisjes. De gevoeligheden laat het publiek ook best thuis.

Een nichemarkt vinden binnen de comedywereld is geen evidentie, maar Vincent, een groffe comedian zoals hij zichzelf omschrijft, doet het met glans. Zijn jaren ervaring als politieagent in politiezone Noorderkempen en de talloze interventies die hij daar deed, zijn dan ook de ultieme voedingsbron voor zijn donkere, gortdroge humor.

Dit najaar patrouilleert Vincent tijdens zijn theatertournee nog verder door heel Vlaanderen, met de eerstvolgende stop in de Antwerpse Arenberg op 18 oktober. Tim Loobuyck verzorgt het voorprogramma. Tickets, info en speeldata SMAAD: https://www.vincentvoeten.be

Foto: Ymke Dirikx

Geef een reactie