Sasha Rosen openhartig over zoon Beau in podcast Schone VrouwenIn de afgelopen maanden werden in de beauty- en lifestylepodcast Schone Vrouwen al heel wat geheimen onthuld door bekend vrouwelijk Vlaanderen. Een impressionante lijst centrale gasten – o.a. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste, voormalig nieuwsanker Lynn Wesenbeek, politica Hilde Vautmans en actrice Bieke Ilgemens – passeerde de revue. Sasha Rosen, getalenteerd zangeres en musicalster, volgt met glans in hun voetsporen. Onder deskundige begeleiding van Caroline Rigo en Cynthia Reekmans ploegt ze openhartig door elk onderdeel van haar leven. Het gesprek zwaait van haar Indonesische genen, naar haar emigratie, samenwerken met haar man Davy Gilles en natuurlijk de opvoeding van de kinderen, wat een bewogen parcours blijkt. De volledige aflevering is te beluisteren via: 
http://rigorgeous.lnk.to/schonevrouwen

Onderhandelen
Met talloze hoofdrollen in vooraanstaande producties als ‘Sneeuwwitje’ en ‘Mamma Mia!’, heeft Sasha Rosen al een impressionant palmares vergaard in de Vlaamse musicalscene. Als moederfiguur Camila Rodriguez keerde ze onlangs terug naar haar grote passie in de spraakmakende musical ‘If I Fall’ van productiehuis The Singing Factory. Daarnaast was ze deze zomer vaak te spotten in Het Witte Paard (Blankenberge) dankzij haar rol in ‘Van Dyke & Friends’.  Bovendien is Sasha ook gekend als zangeres naast Davy Gilles, met wie ze de hitformatie ‘Sasha&Davy’ vormt. Davy is niet alleen haar muzikale partner, maar ook de man waarmee ze al 19 jaar haar leven deelt. Samen hebben ze, naast een bloemende muziekcarrière, twee prachtige kinderen op de wereld gezet. 

“Noa (9) is veel bezig met zingen en dansen. Ik raad het haar niet per se aan om er verder in te gaan, maar als haar passie daar ligt, zal ik haar zeker steunen. Ze is ook heel meegaand en plichtsbewust, ze doet gewoon wat van haar gevraagd wordt. Beau (12) heeft het daar wat moeilijker mee. Hij is niet zo heel graag op deze aarde. Het is een heel slim mannetje, heeft alles mee, maar mentaal vindt hij deze wereld maar niets. Hij zou het liefst zijn eigen ding doen: gaan werken en in zijn eigen huisje wonen. De hele dag op school moeten luisteren naar wat er moét geleerd worden, dat is verschrikkelijk voor hem.

Ik merkte wel dat hij altijd goed met mij kon praten en ik kon hem helpen bij bepaalde dingen. Ik ben dan zelf een opleiding kindercoach gaan volgen, zodat ik hem nog beter kan helpen. De uurtjes die ik nog vrij heb, ga ik aan de slag als kindercoach. Als ik nog maar één ander kindje kan verder helpen, is het al gewonnen. Het geeft voldoening om een gezin het stukje blijdschap en positiviteit terug te laten vinden. Wij, mijn zoon en ik, onderhandelen nu met elkaar. Hem gewoon dingen verplichten, zoals zijn bord leegeten, werkt gewoon niet. Dus we sluiten compromissen waarbij we allebei een stukje winnen. In het begin lijkt dat omslachtig, maat het wordt een tweede natuur. Er is geen strijd of ruzie meer. Alles verloopt positiever en uiteindelijk komt alles goed.”

Foto: House of Entertainment / Rigorgeous

Geef een reactie