Op weg naar de Miss België-kroon?: Cheyenne Vermeeren (27, Aalst)Spiegeltje Spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel Belgenland? Meer dan 200 jonge vrouwen wagen hun kans in de zoektocht naar ’s lands mooiste. Eén van hen is de 27-jarige talent manager Cheyenne Vermeeren uit Aalst. Is zij op weg naar het Miss België-kroontje? De toekomst wijst het uit. ‘Miss België is voor heel wat jonge vrouwen een rolmodel.  Door deze titel kan je bepaalde invloed uitoefenen. Er wordt naar een Miss opgekeken. Wie het kroontje heeft bemachtigd, heeft heel wat bereikt in haar leven. Dit is een impact, waarvoor ik met alle plezier mijn kansen waag. Miss België opent heel wat deuren. En mits ik al heel lang droom van een carrière in de media, zeg ik er zeker geen neen tegen. Dit jaar staat alles in teken van mijn campagne. Wie aan Miss België deelneemt, moet dit als een absolute prioriteit aanzien.’

Talent Manager
In het dagelijkse leven is Cheyenne talentmanager. ‘Ik ben de verantwoordelijk van 55 ingenieurs op projecten in heel het land. Voor mijn dagtaak heb ik heel wat meetings en vertoef ik heel vaak onderweg. Vier keer op een jaar hebben wij een quality moment (face to face moment) met onze mensen. Dan trek ik van de kust tot in het verre Limburg. Tijdens de weekends heb ik ook nog een flexijob in de horeca. Met mijn professionele agenda en mijn campagne van Miss België blijft er steeds minder tijd over voor hobby’s. Je moet weten dat ik 5 dagen op 7 werk en door het werk in de horeca vaak tot middernacht. Maar ik heb het er ten volle voor over. Als je in iets geïnteresseerd bent, moet je er de volle 100% voor gaan. Met minder is niemand gebaat.’

Stemmen op Cheyenne kan via:
SMS MOV 21 naar 6665 (1 euro per sms)

Of via: Cheyenne Vermeeren (missbelgium.be)

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie