Dit zijn de gasten voor de 4e Volle Bak Live


Op zaterdag 26 augustus 2023 kan je al voor de 4de keer naar Volle Bak Live. Vanaf 19u00 ben je welkom op het Beukenhof in de Hasseltse deelgemeente Sint-Lambrechts-Herk voor de gratis optredens. Zingen is het lang leven van de 23-jarige Julie, die met haar coverband al 5 jaar op de podia staat. Ondertussen brengt ze ook eigen werk uit. Met ‘Better for me too’ haalde ze de halve finale van de International Songwriting Competitionmet o.a. Coldplay, Tom Waits en Mariah Carey in de jury. Dankzij dit nummer kwam haar carrière in een stroomversnelling en speelde ze ondertussen op o.a. Suikerrock TienenSummer Sessions Turnhout en was ze gast op de befaamde Open Mic van het Het Depot in Leuven. Julie maakt popmuziek, staat met 5 muzikanten op het podium en brengt dit najaar nieuwe muziek uit. Een thuismatch wordt het voor Check The Sound met lokale Herkenaren Geert en Gunther. Voor wie houdt van fuiven met een hoog StuBru/Willy-gehalte is dit een absolute aanrader en ‘stil staan’ is daarbij geen optie. Rock, New Wave, Indie-Pop en Nederlandstalige klassiekers die je één voor één kan meezingen. Tot slot zijn er nog de ukuleles van Polly Et Les Quatre Snaar, alhoewel die ondertussen al lang zijn aangevuld met gitaren en banjo’s én het blazerscollectief Em Brass. Op eigen wijze brengen zij een country-versie van Iron Maiden, een heavy Lady Gaga en rootsy-versie van The Black Keys. “Net als de voorbije jaren hebben we opnieuw een gevarieerde affiche samengesteld met artiesten en muziek voor een breed publiek. Dankzij de steun van het stadsbestuur, sponsoren en sympathisanten blijft het gratis, waarbij we ook nu weer een deel van de opbrengsten schenken aan projecten van lokale verenigingen uit Moose Herk”, klinkt het bij de organisatie. Op www.vollebakherk.be ontdek je meer info over Volle Bak Live én de dorpsfeesten die één dag later op dezelfde locatie plaatsvinden. 

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie