Jean-Pierre Van Rossem: de docureeks


Eén van de meest opmerkelijke programma’s in het uitzendschema voor het najaar van VTM is ongetwijfeld Van Rossem. Jean-Pierre Van Rossem is de man van negen levens. De vader, de zoon, de echtgenoot, de politicus, de intellectueel, de zakenman en de kunstenaar, maar ook als de crimineel en de showman. In Van Rossem vertellen exclusieve eerstelijnsgetuigen zoals Goedele Liekens, Frank Verstraeten en Jean-Pierres zoon Youri in primeur over dat deel van zijn leven dat aan het publieke oog ontsnapte. Over hoe de illustere zakenman en inspirerende leider zichzelf telkens opnieuw uitvond, maar ook over hoe Ferrari’s en gegoochel met Moneytron-deals zijn persoonlijke tragiek maskeerde. Van Rossem is een openhartige docureeks van de hand van Ilse Beyers over de beruchte cultfiguur die iedereen kent, maar die tegelijk niemand écht kent.

Uitzenddatum is nog niet bekend.

Foto: DPG Media

Geef een reactie