Op weg naar de Miss België-kroon?: Sara Van de Paar (18, Paal)

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel Belgenland? Meer dan 200 jonge vrouwen wagen momenteel hun kans om in de voetsporen van regerend Miss België Emilie Vansteenkiste te treden. Eén van hen is de 18-jarige studente Sara Van de Paar uit Paal. Is zij op weg naar het Miss België-kroontje? De toekomst wijst het uit. ‘Deelnemen aan Miss België was altijd al een droom. Geloof me: ik had hier al op mijn vijftiende gestaan ware het niet dat mijn ouders tegen me hadden gezegd dat ik net iets te jong was om de sprong te wagen.  Ik wou altijd voor mezelf eens ontdekken wat ik in de modellenwereld kan betekenen. Maar ik kreeg continu te horen dat ik te klein was. Het was mijn mama die me nu het duwtje in de rug gaf om mijn kans bij Miss België te wagen. En kijk, hier ben ik. Mijn belangrijkste doel in heel deze campagne is om aan zelfontwikkeling te doen. Kortom te ontdekken wie de echte Sara is. Ik besef dat ik met mijn achttien jaar vrij jong ben. Zo merkte ik al op dat de meeste meisjes in deze wedstrijd rond de 20 zijn. Maar wie niet waagt, niet wint. De wil is heel groot om het toch tenminste één keertje geprobeerd te hebben.’   

Financiën en verzekeringen
De toekomst van Sara ligt wellicht in een heel ander segment. ‘Ik heb net mijn secundair onderwijs achter de plan is. Volgend academie jaar ga ik naar de hogeschool in Heverlee. Daar ga ik bedrijfsmanagement optie financiën en verzekeringen studeren. Een wereld, die me van heel jong al mateloos interesseert.’

Foto: Miss Belgium – Eric ‘T Kindt

Geef een reactie