Dumn: de weekendopwarmer van Jebroer en Teknoclash


De productiviteit van Jebroer (‘Kind van de Duivel’‘Engeltje’‘Banaan’) kent geen grenzen, want de populaire artiest dropte samen met producer Teknoclash de gloednieuwe, Duitstalige single ‘Dumm’. Na de release van ‘Bee Alright’ met longtime friends Boaz van de Beatz en Lady Bee, en de succesvolle Nederlandstalige single ‘Nog Een Keer’ samen met dé feestkoning FeestDJRuud, verscheen ‘Dumm’.

Met die song richt Jebroer zich opnieuw tot zijn talrijke Duitstaligefans in OostenrijkZwitserland en Duitsland waar hij inmiddels ook uitgroeide tot een vaste waarde. Voor ‘Dumm’ werkte Jebroer samen met de dj en producer Teknoclash, de man met wie hij eerder al de single ‘Morgenlicht’ uitbracht. Het toffe is dat het opnieuw een extreem harde track is geworden waarop het publiek straks weer collectief uit z’n dak gaat, zoals het afgelopen weekend toen Jebroer nog te zien was op Parookville of de voorbije weken op Ostend Beach en varianten.“Dumm’ gaat inhoudelijk over een herkenbare situatie: in het weekend lekker uit je dak gaan en feesten, waar je dan op maandag helemaal kapot van bent en moet bijkomen. Doorheen de week zie je mensen opleven en merk je dat ze een nieuwe motivatie vinden voor alweer een volgend feestweekend. Op donderdagavond zijn de meesten ‘Dumm’ en helemaal klaar om in het weekend los te gaan. Heerlijk toch”, zegt Jebroer.

In de Duitstaligelanden doet Jebroer het erg goed. Eerdere singles als ‘Meine Droge’‘Morgenlicht’ en ‘Noiken‘ waren een groot succes en in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is hij inmiddels een graag geziene gast op de festivalpodia. Jebroer weet als geen ander hoe je het publiek uit z’n dak moet laten gaan! Om liefde en waardering te tonen aan zijn Duitse fans voorziet Jebroer hen graag van nieuwe Duitse muziek. Zo graag zelfs, dat er misschien een nieuw Duits album misschien wel zit aan te komen? Wordt vervolgd.

De nieuwe single ‘Dumm’ van Jebroer verscheen op ROQ ’N Rolla Music en is digitaal beschikbaar.

Foto: ROQ ‘N Rolla Music

Geef een reactie