De Blicky-Remix van Kalibwoy en Maxwell


Op zijn laatste EP stond al het origineel, maar door een samenwerking met de Duitse rapper Maxwell lanceert Kalibwoy een opvallende ‘Blicky’-remix. Hierdoor krijgt de song internationale aandacht. Het was de Duitse rapper Maxwell zelf die contact opnam met Kalibwoy, omdat hij onder de indruk was van het origineel. Met zijn vocals tilt hij de track meteen naar een hoger niveau. Als je luistert hoor je meteen dat deze samenwerking echt ‘a match made in heaven’ is, met de herkenbare Kalibwoy-sound als onderstroom. De ‘Blicky’-remix van Kalibwoy en Maxwell is digitaal beschikbaar.

Op de EP‘I Am Lord Frass’, die Kalibwoy vorig jaar uitbracht stond ‘Blicky’, een song die hij uitbracht als single met Rockwhereyoubeen en Vlado. Als je luistert naar die EP, hoor je misschien wel het meest openlijke, kwetsbare werk dat Kalibwoy tot nu toe uitbracht. Het zijn stuk voor stuk songs die perfect weergeven hoe hij persoonlijk en muzikaal de voorbije jaren is gegroeid. ‘Blicky’ heeft een motiverende boodschap, want Kalibwoy waardeert hiermee zichzelf, zet zijn eigenwaarde op de eerste plek en vertelt aan zichzelf dat niemand hem nog kan pijn doen. Met de extra bijdrage van Maxwell werd deze ‘Blicky’-remix een bijzonder krachtige, internationale track!

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie