30 juli 2023: Midzomer Editie Vintage & Retro Brocanterie in Lier


De periode van de jaren ’50, ’60 en ’70 is volledig terug met de legendarische objecten van toen: de simpele decoratie, het sobere meubilair, de ongelooflijke gadgets, de typische en sfeervolle verlichting, het design, de kunst, de mode en de accessoires, in het kort een echte “lifestyle”.   Die kleuren, geuren en de sfeer van de Vintage-jaren zijn allemaal te zien op de mid-zomer editie van de “Vintage & Retro Brocanterie” op zondag 30 juli 2023 op de Grote Markt in Lier, tussen 9 en 18u.   Als bezoeker is het leuk om de brocanterie in een volledige vintage-stijl opgekleed te bezoeken. Aandacht is gewaarborgd!   In het derde kwartaal komt er nog de “Herfst Editie” van de “Vintage & Retro Brocanterie”  op de Grote Markt van Lier op zondag 17 september 2023.

Foto: Vintage & Retro Brocanterie

Geef een reactie