The Best Last Night van Danzel


Voor wie Danzel niet (meer) kent, hij is degene die na Idool 2003 in 2004 de  wereldwijde monsterhit “Pump It Up” uitbracht.

In België verdween hij nadien van de radar, maar in Oost Europese landen, en met name Polen is hij nog steeds een superster, met awards en platina platen tot gevolg.
In Polen won hij trouwens vorig jaar de immens populaire TV show: “Your Face Sounds Familiar”, een TV show met wekelijks 4.000.000 kijkers waar door middel van latex maskers en fx grote wereldsterren worden nagedaan.

Danzel doet nog steeds wereldwijd een enorm aantal shows en, door het winnen van de show in Polen vorig jaar, werd dit ook in België opgemerkt met onder meer passages in De Cooke & Verhulst Show, VTM Nieuws, Tien Om Te Zien, enz…

We schrijven nu zomer 2023, Danzel is terug met een nieuwe single en wil deze ook graag aan de Belgische markt voorstellen…

Bijhorende video werd in België gedraaid, de oude man in deze video is wel degelijk Danzel die graag dit soort metamorfoses ondergaat.

Het nummer werd geschreven in samenwerking met Maciej Puchalskie & Matt Bukowki, waarvan de eerste de medeproducer is van de Poolse inzending van het Eurovisiesongfestival afgelopen maand.

Foto: Buzzard

Geef een reactie