Glamoureuze fotoshoot in Boer zkt. Vrouw


In de eerste oproepaflevering van Boer zkt Vrouw maakte Dina Tersago kennis met haar nieuwe lading boeren: vleesveeboer Niels, biodynamische boer Manuel, melkveehouders Martijn, Niels en Sanne en tenslotte ook vlasser Bert. Drie van hen werden door Dina al strak in het pak gezet om daarna de perfecte lanceringsfoto te maken, en in de tweede oproepaflevering op maandag 19 juni om 20u35 worden ook Sanne, Manuel en Niels onder de meest glamoureuze handen genomen.

Michiel, Martijn, Bert, Sanne, Manuel en Niels ontwaken in het kasteel van Wimmertingen en schuiven aan aan het ontbijt. Daar worden ze verrast met een expositie van luchtfoto’s van hun boerderijen. Die zijn meteen goed voor enkele ontbijtbabbels zodat de Vlaamse kijkers thuis goed weten waar ze zouden kunnen belanden, moesten ze zich inschrijven voor één van de boeren.

Om het zestal op hun opperbest aan de singles thuis voor te stellen, heeft Dina Tersago kosten noch moeite gespaard. Ze organiseert een fotoshoot met een professioneel team bestaande uit onder andere topstyliste Farah El Bastani en make-up artist Gino Beeckman. Vooral de biodynamische boer Manuel staat te popelen om zich eens onder handen te laten nemen, al vreest hij voor zijn lange lokken. Ook Michiel laat zijn wilde krullen temmen door een barbier. En de Limburgse melkveeboerin Sanne moet eerst enkele kleine complexen overwinnen om zich van haar meest glamoureuze kant te durven tonen. Met de hulp van Dina en haar stylingteam, lijken die echter in een mum van tijd de wereld uit geholpen en vallen de monden van de andere 5 boeren open.

Foto: DPG Media

Geef een reactie