Jan Jaap van der Wal brengt verkiezingsconference Geen StemNa het voltooien van zijn trilogie over Vlaanderen met de succesvolle voorstellingen ‘De Nieuwe Belg’, ‘Schoon’ en ‘III-ième’, voelt van der Wal dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Daarom brengt hij in het voorjaar van 2024 in aanloop naar de verkiezingen een heuse verkiezingsconference naar de theaters onder de titel: ‘GEEN STEM’.

Sinds 2022 is Jan Jaap van der Wal een officiële inwoner van ons land. Helaas komen de verkiezingen van 2024 net te vroeg voor hem om officieel te mogen stemmen. Maar dat betekent niet dat hij geen ongevraagd stemadvies mag uitbrengen.

Zoals u van hem gewend bent neemt hij geen blad voor de mond en heeft hij geen genade, maar hij belooft ook plechtig dat het geen al te serieuze avond zal worden. 

Vanaf februari 2024 op tournee met ‘GEEN STEM’ in België. Hij speelt onder andere in Antwerpen, Leuven, Mechelen, Gent, Oostende, Genk…

Foto : Live Comedy

Geef een reactie