Attack of the grasmachine


Ook al stond de maand mei synoniem voor de maai mei niet. De greenkeepers van het domein van het Kasteel van Lebbeke dachten er op pinkstermaandag ietsje anders over. Ze lieten een ‘robotje’ aka grasmaaier rustig het grasveld maaien. Zeg nu zelf: het kasteeldomein moest er piekfijn bij liggen. Alleen was dat buiten 7 beautyqueens van Miss Elegance (in knalrode outfit) gerekend. Zij gingen op het grasveld hun fotoshoot houden. En het was vrij amusant om te zien hoe dicht de grasmaaier bij de dames kwam. Het leverde beeldjes op in de stijl van ‘attack of the robotje / attack of the grasmachien’ … Amusant, maar toch leuk om naar te kijken. De Sam Gooris’ klassieker ‘Laat het gras maar groeien’ krijgen zelfs in Missenland  grote volgen.

Foto: Bart Liekens

Geef een reactie