Herbert Flack: ‘Theater spelen is het beste medicijn.’


In Assisen V – De Pizzamoord keert Herbert Flack na een bewogen periode in zijn privéleven terug op het theaterpodium. Als de flamboyante Vincent Boulanger mag het theatericoon zich tonen op een manier zoals hij nog niet zo vaak deed. ‘Ik word bijzonder weinig gevraagd voor een macho rol met plat Antwerps accent, die rechtstreeks uit een mancave komt gewandeld. Dus het is wel fijn om deze man na een bewogen periode in mijn privéleven neer zetten. De voorbije maanden werkte ik wel Een man, een man en 40-45. Maar dat waren allemaal voorstelling, die ten gevolge van Corona werden uitgesteld. Assisen V is de eerste nieuwe productie, waar ik instap. Het is een mooi uitgebalanceerde voorstelling met de nodige dosis comedyrelief in. Dus heerlijk om te doen. Het is fijn om terug te komen waar je graag komt. Want theater spelen is en blijft toch het beste medicijn.’

Meer info op: https://www.backstage-producties.be/programma/assisen-v-de-pizzamoord-schuldig-onschuldig-u-beslist

Foto: Bart Liekens

Geef een reactie