Birgit Van Mol opent Telefacts Zomer met The Kardashians

Vanaf dinsdag 30 mei tot het einde van de zomervakantie presenteert Birgit Van Mol op dinsdag en donderdag rond 21u35 bij VTM het reportagemagazine Telefacts Zomer. De kijker mag zich verwachten aan een mooie mix van straffe verhalen uit het buitenland, met reportages als ‘Op bezoek bij Andrew Tate: omstreden influencer en gevaarlijke vrouwenhater’, ‘De zedenzaak tegen comedian Bill Cosby’, ‘Moord op bestelling’, ‘De meest luxueuze vakantiebestemmingen ter wereld’ en ‘Rosewood Sao Paulo, van kraamkliniek tot luxehotel’. Starten doet Birgit Van Mol op dinsdag 30 mei en donderdag 1 juni met een tweeluik: The Kardashians, de zoektocht naar roem en rijkdom. 

Birgit Van Mol: “Ook in de zomer willen we met Telefacts voor kwalitatieve docu’s zorgen. Ik durf te zeggen dat de thema’s dit jaar nog meer dan andere jaren enorm divers zijn. Zo is er een docu over Andrew Tate, de vermeende mensenhandelaar en verkrachter, zoemen we in op het proces tegen Bill Cosby, starten we met een tweeluik over The Kardashians en brengen we een docu over een dark web site waarop je geld kon betalen om iemand te laten vermoorden. En uiteraard zijn er ook enkele meer typische zomerse reportages bij, denk aan repo’s over toerisme, pure luxehotels, de meest extravagante jachten en mensen die hun woning verkopen om met een grote camper – hun nieuwe huis op wielen – de wereld rond te reizen.”

Foto: DPG Media

Geef een reactie