Najib Amhali viert 30 jaar live on stage


Najib Amhali viert 30 jaar on stage! Met een terugblik op zijn carrière, nieuwe verhalen en personages. Maar ook oude bekenden passeren de revue. Hij brengt zijn nieuwe show naar Stadsschouwburg Antwerpen (11-12-13 april 2024) en Capitole Gent (28-29 mei 2024). Tickets zijn te koop vanaf maandag om 10 uur.
 
Al 30 jaar staat Najib op het podium. Een Hollywoodverhaal in Nederland, een carrière met vooral veel ups. Met veel sketches die intussen een mythische status bereikt hebben. Wij zijn niet de enigen die af en toe “broodje!” roepen en die in een lachkramp schieten bij het horen van “soa-test”, toch?

In deze jubileumshow mag je je verwachten aan nieuwe verhalen en personages, waarbij scènes en typetjes die Najib beroemd maakten de revue passeren. Met zijn levensverhaal als rode draad. Najib gaat er in deze show helemaal voor om je opnieuw te verrassen en zijn nieuwe karakters weer legendarisch te maken. Vier het met ons mee!

Info:

http://www.livecomedy.be

Najib Amhali – 30 jaar on stage
Stadsschouwburg Antwerpen
11-12-13 april 2024 om 20u00
Najib Amhali – 30 jaar on stage
Capitole Gent
28-29 mei 2024 om 20u00

Foto: Live Comedy

 

Geef een reactie