Guusje en Bazart blijven nog even hier


Na het succes van hun laatste release ‘Geef Mij Alles’, slaat de band Bazart nu de handen ineen met de Groningse singer-songwriter Guusje. In ‘Blijf Nog Even Hier’ benadrukt het kwartet het belang van vriendschap en het openstellen naar elkaar. De release vormt het startschot van een langdurige samenwerking tussen Guusje en Echo Records, het platenlabel van Bazart, waar hij binnenkort zijn langverwachte tweede album uitbrengt. 

Blijf Nog Even Hier’ heeft een sterke boodschap en vertelt de luisteraar een verhaal over kwetsbaarheid, vriendschap en liefde. Het meeslepende nummer combineert een catchy melodie en herkenbare lyrics met de eigenzinnig alt-pop sound van Guusje en de kenmerkende sound van Bazart. Met het nummer leggen Guusje en Mathieu, de leadzanger van de band, de nadruk op verbondenheid en openheid. “Ik zie je vechten tegen de spoken diep in je brein”, zingt de Groningse singer-songwriter op de track, doelend op ervaringen binnen zijn eigen kring. Het duo zingt het nummer naar elkaar, waarmee ze willen laten zien dat ook mannen zich kwetsbaar mogen opstellen en met elkaar mogen praten over gevoelens.

Foto: Sony Music

Geef een reactie