Famke Louise maakt een muzikale switch


Een paar jaar geleden trok de Nederlandse Famke Louise alle aandacht in de Lage Landen, toen ze een koppel werd met ‘Love Island’-winnaar Denzel Slager. Het stel heeft inmiddels een kindje. Famke werd hierdoor ook een populaire influencer en een realityster, dankzij haar eigen soap. Op sociale media worden haar posts nog steeds gretig geliked, gedeeld en besproken, maar dat zijn nu voornamelijk berichten die draaien rond haar muziek. Na een lange pauze, Famke werd moeder, pikte ze met haar vorige single ‘In Het Donker’ de draad van haar zangcarrière weer op. 

Met haar nieuwste single ‘Switch’ heeft Famke de smaak van muziek maken en zingen weer helemaal te pakken. Producer Lodewijk Martens, die in het verleden al samenwerkte met Nielson (‘Sexy Als Ik Dans’), laat Famke Louise ook letterlijk een muzikale ‘Switch’ maken naar een breed toegankelijke single. En de fans vinden de nieuwe muzikale wind die ze laat waaien geweldig. De kleine fragmenten van ‘Switch’ die Famke eerder al dropte op TikTok en Instagram werden enthousiast onthaald en verder gedeeld. Beluister ‘Switch’ en je wordt beloond met een knappe productie, een vette song en de nog steeds heerlijke, uitgesproken stem van Famke. Ja, deze switch is meer dan de moeite waard!

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie