Bloesembar verwent bezoekers met make-up


Het voorbije, verlengde 1 mei-weekend was het, met dank aan het mooie weer, extra druk in de bekende Truiense BelOrta bloesembar, waar vrouwelijke bezoekers werden getrakteerd op gratis touch-ups uit de nieuwste Flowercollectie van het Hasseltse minerale make-up merk Cent Pur Cent. “De samenwerking dit seizoen met de bloesembar viel duidelijk in de smaak. Zondag- en maandagnamiddag stonden mensen in rijen aan te schuiven bij ons make-up team. De unieke locatie van de bloesembar matcht eigenlijk perfect met onze nieuwste minerale make-up collectie, want die is gebaseerd en geïnspireerd op bloemen”, zegt visagiste Natacha Dewelde.

Primeur

In absolute primeur konden vrouwen aan de hand van staaltjes ook kennismaken met de nieuwste SPF 30 body crème. Die wordt in juni als onderdeel van de nieuwe Summer Collectie grootschalig gelanceerd, samen met een zonnecrème voor het gezicht. “Vorig jaar was er veel vraag naar een crème met een minerale filter die goed en langdurig beschermt. Eentje die niet in de huid dringt, maar er op blijft liggen waardoor je bent afgeschermd van de schadelijke UVA- en UVB-stralen” vult Natacha Dewelde aan.

Ook de bezoeksters van de bloesembar waren laaiend enthousiast over de make-up actie: “Het was een originele verrassing om op deze bijzondere plek tussen de bloesems nieuwe make-up te kunnen uitproberen. Een leuk extraatje dat letterlijk nog wat meer kleur gaf aan het zonnige weekend”, klonk het bij enkele vrouwen enthousiast.

Meer informatie over de Flowercollectie vind je op www.centpurcent.com Tot en met 14 mei 2023 kan je in het Truiense Velm nog dagelijks terecht in de bloesembar.

Foto: Cent Pur Cent

Geef een reactie