Metejoor breekt record


Metejoor is niet te stoppen. Nadat bekend werd gemaakt dat Metejoor als vijfde Vlaamse zanger ooit een Nederlandstalige top 10-hit te pakken heeft in Nederland met ‘Wat Wil Je Van Mij’, sneuvelt er ook een record in Vlaanderen. Metejoor staat met ‘Wat Wil Je Van Mij’, een duet met de Nederlandse Hannah Mae, al 19 weken na elkaar op nummer 1 in de Ultratop Vlaamse Top 30. Daarmee stoot hij REGI & Jaap Reesema & OLIVIA van de troon met hun monsterhit ‘Kom Wat Dichterbij’.

Ultratop is de enige officiële hitparade in België. Het is dan ook uitzonderlijk dat er in deze tijden nog langdurige records sneuvelen. Maar Metejoor doet het. ‘Wat Wil Je Van Mij’, de single die intussen goed is voor platina, is steevast op weg om een van de grootste Nederlandstalige hits ooit te worden. “Het is onwaarschijnlijk wat we met ‘Wat Wil Je Van Mij’ al teweeg hebben gebracht, zowel in Vlaanderen als in Nederland. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben. Dit is echt crazy”, aldus Metejoor. ‘Wat Wil Je Van Mij’ is te beluisteren via deze link.

En of het Metejoor voor de wind gaat. Zo ging zijn jongensdroom om zalen en theaters vol te laten lopen, in vervulling. Hij scoorde intussen verschillende nummer 1-hits, speelde in theaters en op festivals, was genomineerd voor Zomerhit, ontving in januari twee MIA’s en vanaf dinsdag 4 april is hij te zien in het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’. Maar één grote droom bleef voorlopig onvervuld: een concert in de grootste concertzaal van het land. Nu komt ook die wens uit. Dubbel zelfs, want op vrijdag 3 en zaterdag 4 november speelt Metejoor zijn eerste soloconcerten in het Sportpaleis. Tickets zijn te verkrijgen via sportpaleis.be.

Foto: CNR Records

Geef een reactie