Liefdestips aan Mezelf: vanaf 3 april op Play4Liefdestips aan Mezelf, dé webreeks van het voorjaar, komt naar Play4. Na het grote succes op GoPlay, krijgt ook de Play4-kijker een kijk in de bijzondere leefwereld van jongeren. De serie van Charlie Dewulf werd begin dit jaar zeer positief onthaald op het Filmfestival van Oostende en werd dan ook gretig bekeken op GoPlay.

De verrassende jongerenreeks vertelt het verhaal van Olivia, vertolkt door Gloria Monserez, die na het plotse vertrek van haar moeder naar een psychiatrie verplicht moet intrekken bij haar vader waar ze allerminst een goede band mee heeft. Door haar instabiele jeugd heeft Olivia een achterstand opgebouwd wat romantische liefde betreft en wil ze dat zo snel mogelijk inhalen. Bijgestaan door haar boezemvriendin Billie experimenteert ze erop los met verschillende liefdestips, maar wordt daardoor vooral met zichzelf geconfronteerd.

Foto: Play 4

Geef een reactie