Anke Buckinx gooit hart op tafel in Schone Vrouwen


Na 17 jaar permanent aanwezig te zijn op verscheidene Vlaamse radiozenders en al zeven seizoenen aan de zijde van Sven Ornelis tijdens de ochtend op JOE, twijfelt niemand er nog aan dat Anke Buckinx àltijd eerlijk is. Wanneer ze wordt uitgenodigd om in de podcast ‘Schone Vrouwen’ haar beautygeheimen te vertellen, is het dan ook geen verrassing dat de radiopresentatrice haar gehele hart op tafel gooit. In 35 minuten vertelt ze openhartig over haar slecht slaapritme, haar cola zero-verslaving, de babybotox, maar eveneens over de continue chaos in haar hoofd en het verlies van haar broer. Op haar typische spring-in-‘t-veld-manier vormt Anke samen met Cynthia Reekmans en Caroline Rigo, de hosts van dienst, een herkenbaar doch ongezouten eerlijk gesprek dat vanaf nu te beluisteren is via: http://rigorgeous.lnk.to/schonevrouwen 

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie