Big Brother Chayron: ‘Jason is een vriend voor het leven’


Big Brother heeft opnieuw een slachtoffer geëist. Chayron heeft het huis moeten verlaten. Met 10000 euro op zak gaat hij terug naar vriendin en kinderen. ‘Ik heb een periode niets gehad in mijn leven. Daarom ben ik heel blij met mijn gewonnen geld. Daarvoor blijf ik Jason eeuwig dankbaar. Hij is een vriend voor het leven. In het huis heb ik vooral leren appreciëren welk belang familie en vrienden hebben. Ik wist dit al. Maar het werd alsmaar duidelijker.’

Foto: Play 4

Een gedachte over “Big Brother Chayron: ‘Jason is een vriend voor het leven’

  1. Chayron, het was je gewoon niet gegund door jouw medebewoners. Jaloezie spatte eraf. God ,het Universum gunt jouw gezin alles. We gaan je nog wel zien. Ik kijk nu niet meer, het blijft een ” wit spel” . Rob bv doet daar niets anders als roddelen en op zijn …gat zitten..en dat word dan beloond. Bah bah, had wat mee verwacht van B B.

Geef een reactie