De Schone Vrouwen PodcastVanaf maandag 17 oktober 2022 kan je luisteren naar de nieuwe podcast ‘Schone Vrouwen’ van beautyonderneemster Caroline Rigo (Rigorgeous) en Cynthia Reekmans. Het duo legt de make-upborstels even aan de kant en ontvangt in hun studio een indrukwekkende selectie van spraakmakende ‘Schone Vrouwen’, die tijdens de gesprekken hun diepste beautygeheimen en -rituelen delen met de luisteraars. Tv-persoonlijkheid en mediafiguur Bieke Ilegems is de eerste die plaatsneemt in de praatstoel. Zij verklapt het geheim waarom ze er na 20 jaar nog steeds zo goed uitziet. Is het dankzij haar goede genen, botox of gewoonweg omdat ze gelukkig is? In ‘Schone Vrouwen’ kom je het te weten. De eerste aflevering  – elke maand verschijnt er een nieuwe – kan je vanaf nu beluisteren op Spotify via: 
https://open.spotify.com/show/5KXLnu1m9zkUV7Fu4d2dxx

Foto: Rigorgeous – House of Entertainment

Geef een reactie