Het Masterplan van Mike & StefIn de vorige aflevering slaagden de speurders er niet in om een voortvluchtige op te pakken, al zaten ze Lothar wel kort op de hielen. Nadat ze al twee keer oog in oog hebben gestaan, staat hij vanboven op het verlanglijstje.

Het is een belangrijke dag voor de voortvluchtigen. Vandaag wordt er bij iemand uit het dichte netwerk van de voortvluchtigen een pakketje geleverd met belangrijke informatie voor het vinden van het extractiepunt. Niet alleen de voortvluchtigen, maar ook de speurders zijn hiervan op de hoogte. Maar dat vinden Mike en Stef helemaal niet zo erg.

Al sinds de start zijn Mike en Stef bezig met hun masterplan. Op dag 1 gingen ze langs bij een IT-bedrijf en regelde ze drie trackers die ze op de auto’s van de speurders kunnen plakken. Zo weten ze wanneer de speurders te dicht in de buurt komen. Terwijl de speurders bezig zijn met een huiszoeking, plaatst een handlanger zo’n tracker onderaan de auto.

Zondag 2 oktober op Play 4

Foto: Play 4

Geef een reactie